מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חזה עוף ממולא

חזה עוף ממולא

תיאור המתכון

חזה עוף במילוי בשר טחון

מרכיבים

אופן ההכנה

לשים בקערה את הבשר הטחון,הביצים,חצי מכמות הגמבה,בצל מגורד אחדואת התבלינים.לערבב היטב עם חצי ביצה טרופה.לפתוח את החזי העוף ולמלא בבשר הטחון.לגלגל ולסגור עם קיסמי שיניים בקצוות ובאמצע. לשים בסיר בצל קצוץ עם שמן עד שישחים.להוסיף את הפיטריות ולאדות מעט.להוסיף מלח ופילפל,כורכום,מרק עוף וחצי מהגמבה הקצוצה ולבשל מספר דקות.לסדר את הממולאים,להוסיף מים שיכסו 4\3 מהבשר,לשים על האש ולבשל עד לרתיחה,להנמיך את האש ולבשל במשך שעה עד שעה וחצי או עד שהמים מתאדים. להוציא את הקיסמים ולהגיש חם. בתאבון


קישורים:
חזה עוף ממולא