מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טאג'ין קבבוני טלה וצנובר עם ירקות שרופים במעטפת בצק פרנה

טאג'ין קבבוני טלה וצנובר עם ירקות שרופים במעטפת בצק פרנה

טאג'ין קבבוני טלה וצנובר עם ירקות שרופים במעטפת בצק פרנה

תיאור המתכון

באדיבות אמיר כלפון, שף יערות הכרמל - אחוזת בריאות וספא.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הקבבונים:
1. לערבב הכל יחד, וליצור קבבונים במשקל של 100 גרם כל קציצה.
2. לצלות על גריל פחמים לדרגת רר (לאחר מכן הקבב עוד צריך לעבור אפייה).

הכנת הירקות:
1. לערבב את הירקות עם הזעתר, השום, המלח והפלפל.
2. לצלות את הירקות בגריל עד להתרככות.
3. לאחר הצלייה לערבב עם הסילאן, הפטרוזיליה הקצוצה המלח והפלפל.

הכנת הבצק:
1. לערבל הכול במיקסר ולהניח לשעה לפחות.
2. לחלק את הבצק ל-3 כדורים.
3.לרדד לעיגולים בקוטר של הטאג'ין, בעובי 1/2 ס"מ.

הערות

אופן הרכבת המנה:
1. לסדר בתחתית הטאג'ין את הירקות הצלויים.
2. להניח 3 עד 4 קציצות.
3. לעטוף בבצק.
4. לאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.

אופן ההגשה:
מומלץ לבזוק מעל מעט טחינה וסלסת עגבניות.