חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
גשם ראשון - חשק ל...


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> קרא, דלעת אפויה

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

קרא, דלעת אפויה

  • מתאים ל: 8
  • זמן הכנה: שעה
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

קרא שייך למשפחת הדלועים, לכן נוהגים ליטול דלעת (אפשר גם קישוא). על פי צליל שמו, מסמל ה"קרא" את התפילה ש"יקרע" גזר דיננו הרע ויוותרו רק מעשינו הטובים.
הברכה הנהוגה היא "יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו שתיקרע רוע גזר דיננו ויקראו לפניך זכיותינו".

מרכיבים

  • 3 דלעת ערמונים
  • 5 כפות שמן אגוזים
  • תבלינים (קינמון, אגוז מוסקט, סוכר חום או סילן)

קרא, דלעת אפויה
אופן ההכנה

מכניסים את הדלעת למים רותחים ומבשלים במשך דקה או שתיים.
חותכים את הדלעת לאורך ומקלפים את הקליפה.
מערבבים את התבלינים ואת שמן האגוזים עד שנוצרת משחה, אותה מורחים היטב על פלחי הדלעת.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 50 דקות.


המתכון באדיבות
קייטרינג קייטרינג גוונים
תבור 9 , רמת השרון





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים