Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> טאבולה רימונים

טאבולה רימונים

טאבולה רימונים

תיאור המתכון

פרי העץ השלישי (תפוח, תמר ורימון) עליו נוהגים לברך בסעודת ראש השנה ואחד משבעת המינים.
במסורת היהודית נהוג לומר כי מספר הגרעינים ברימון הוא כמספר המצוות בתורה (תרי"ג).
על הרימון מברכים "יהי רצון מלפניך ה' אלוקינו ואלוקי אבותינו, שירבו זכויותינו כרימון".

מרכיבים

אופן ההכנה

משרים את הבורגול במיץ מלימון אחד ובכוס מים, למשך שעה.
מסננים את הבורגול ומוסיפים את גרעיני הרימון, הפטרוזיליה והנענע.
מתבלים את הסלט בחצי לימון, שמן זית ופלפל, מערבבים היטב ובוזקים מעל את אגוזי המלך.

המתכון באדיבות
קייטרינג קייטרינג גוונים תבור 9, רמת השרון הצג טלפון