מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

טורטיה

טורטיה

תיאור המתכון

ראפ טורטיה עז מה של מחלבת יעקבס עם ירקות טריים ותירס מתקתק

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת בגודל הטורטייה מניחים עליה את הטורטיה ל 2 דקות על צד אחד מורידים מהאש
מורחים בנדיבות גבינת עז מה (אך לא להגזים) על כל שטח הטורטייה.
מניחים במרכז הטורטיה לאורכה את רצועות הפלפלים, מפזרים תירס מעוך על חצי אחד של הטורטיה, מגלגלים עד שהטורטיה תיסגר ו"תידבק". מכיוון שמרחנו גבינה ש"תדביק" אותה יש לעטוף בנייר ובנייר כסף כמו רול.
ניתן להשיג טורטיות בכל סופר ומעדנייה יש גם טורטיות מלאות וגם בגדלים שונים.