Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> סלט דבש ותאנים

סלט דבש ותאנים

סלט דבש ותאנים

תיאור המתכון

סלט תאנים רכות ונקטרינות עסיסיות בתיבול דבש, קינמון ורום. ניתן להגיש כקינוח ייחודי בארוחת ערב ראש השנה

מרכיבים

אופן ההכנה

אחרי ששוטפים ומייבשים את התאנים יש לחתוך אותם לפלחים. לשטוף את הנקטרינות, לחתוך אותם לחצאים,
לגלען ולחתוך לפלחים דקים.
להניח את התאנים והנקטרינות בתוך קערת הגשה.
בכלי נפרד לערבב יחדיו את מיץ הלימון, הדבש, הקינמון והרום.
לשפוך את התערובת על גבי הפירות, לערבב היטב ולהשרות במרינאדה במשך 10 דקות לפני ההגשה.