Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף ביין ריזלינג ופלפלים

חזה עוף ביין ריזלינג ופלפלים

חזה עוף ביין ריזלינג ופלפלים

תיאור המתכון

חזה עוף ביין ריזלינג ופלפלים – מתכון לראש השנה
באדיבות דורון יצחקי

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מחממים שמן, מוסיפים את הבצל, הג'ינג'ר והשום ומטגנים כ- 2 דקות
2.מוסיפים את קוביות חזה העוף, עד שמשנים צבעם לחום
3.מוסיפים את יין הריזלינג פיוז'ן 2009, המלח פתיתי הצ'ילי היבש; ומבשלים ביחד כ-3 דקות על אש גבוהה.
4.מוסיפים את הפלפלים (3 הסוגים) ומבשלים לעוד דקה.
5.מוסיפים רוטב אוייסטרס ורוטב סויה לעוד 2 דקות.
6.רגע לפני ההגשה מוסיפים רצועות בצל ירוק.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש