מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: רולדת בשר, שקדים ופירות יבשים במלית שקדי עגל על מצע קוסקוס

ראש השנה: רולדת בשר, שקדים ופירות יבשים במלית שקדי עגל על מצע קוסקוס

ראש השנה: רולדת בשר, שקדים ופירות יבשים במלית שקדי עגל על מצע קוסקוס

תיאור המתכון

באדיבות השף גיא פרץ

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מעבדים את כל מרכיבי הרולדה לעיסה אחידה
2.משטיחים על ניילון נצמד
3.ממלאים בשקדי עגל שנצרבו על המחבת, עם מלח,פלפל, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות
4.עוטפים היטב בנייר כסף ואופים 20 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות
5.פורסים 3 פרוסות מהרולדה ומניחים על הקוסקוס המתובל בחומרים המופיעים מעלה
6.מכינים רוטב מהיין והסילאן ויוצקים מעל