Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת דבש חגיגית ועשירה במיוחד
גליאנו פירנצה בגליל

עוגת דבש חגיגית ועשירה במיוחד

עוגת דבש חגיגית ועשירה במיוחד

תיאור המתכון

לקראת ראש השנה - מתכון משובח במיוחד לעוגת דבש עשירה, נימוחה, עסיסית וטעימה להפליא. ההכנה פשוטה וההצלחה מובטחת. שווה לנסות!

מרכיבים

אופן ההכנה

בוחשים יחד (רצוי בקערת מערבל) דבש, סוכר, שמן וביצים.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם התבלינים ומוסיפים בהדרגה לתערובת הרטובה. בוחשים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
מוסיפים את התה, התפוח המגורר והאגוזים ומערבבים מעט עד שהאגוזים והתפוח מפוזרים בתערובת באופן אחיד.

יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.

לעוגה בתבנית עגולה עם חור – יש לכפול את הכמויות.

אופים בחום בינוני (175 מעלות) כשעה (תזכורת: את התנור מחממים מראש ומכניסים את העוגה רק כשהגיע לטמפרטורה הרצויה).

מצננים, מחלצים מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה חגיגית. מגישים לשולחן בסיום ארוחת החג או בבוקר החג או סתם כשמתחשק משהו טוב.

טיפ חשוב: עוגת דבש שומרת על טריותה היטב (בזכות הדבש). אין כל בעיה (ואפילו כדאי) להכין את העוגה יומיים- שלושה מראש ולשמור במקרר בכלי אטום היטב.
כשעה לפני ההגשה להוציא מהמקרר ולהגיש בטמפרטורת החדר.

חג שמח ושנה טובה!

המתכון באדיבות
קונדיטוריית שרון & רנה - קונדיטוריה אחרת המלאכה 4, ביתן 3 (ליד הדואר), פארק תעשיות אפק, ראש העין הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה