מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קבב פרסי

קבב פרסי

תיאור המתכון

קציצות בשר בקר וכבש ברוטב אביבי

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מערבבים את הבשרים, מוסיפים קמח מצה, 2 ביצים פטרוזיליה, כוסברה, סלרי, מלח, פלפל, מרק עוף, לפי טעם עד שמקבלים עיסה במרקם אחיד.

משמנים מגש של תנור. משמנים קצת את היד ומגלגלים קציצית בגודל כדורי טניס ומניחים על המגש.
מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות כחצי שעה.

רוטב:
שמים בקערה חדשה כליטר מים ומוסיפים להם מלח, פלפל, מרק עוף ומערבבים.
מוציאים את הקציציות מהתנור מוסיפים את הרוטב עד שמכסה את הקציצות ומעל מפזרים גמבה, גזר וקצת ירק. מכניסים לתנור לעוד חצי שעה ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת שחרזאד חנות המפעל: רחוב הקונגרס 52, ליד הקאמל קומדי קלאב, תל אביב הצג טלפון