פהיטה בקר
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מקסיקני מבית היוצר של קולומבוס הכשרה: בשר אנטריקוט עסיסי בליווי ירקות מוקפצים. מומלץ ביותר להגיש לצד טורטיות חמות מהטאבון ועם רוטב גוואקמולי וסלסה כמובן!
מרכיבים
- 300 גרם בשר אנטריקוט משובח חתוך לרצועות דקות (בעובי של סנטימטר)
- 1 פלפל אדום חתוך רצועות
- 1 פלפל צהוב חתוך רצועות
- 1 פלפל ירוק חתוך רצועות
- 1 בצל מקולף חתוך לרצועות
- 1 גזר מקולף חתוך לגפרורים
- חופן נבט סיני
- 100 מ"ל רוטב נפאלי
- 100 מ"ל רוטב סצ'ואן
- 100 מ"ל רוטב סויה
- 2 שיני שום כתוש
- 1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים מחבת על האש, מוסיפים כף שמן זית, שני שיני שום כתוש ולאחר מכן את האנטריקוט להקפצה קלה.
מוסיפים בהדרגה את הירקות בזה אחר זה ולבסוף מוסיפים את הנבטים ואת הרטבים להקפצה.
הצעת הגשה: בליווי טורטיות חמות מהטאבון לצד רוטב גוואקמולי וסלסה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת קולומבוס הכשרה
אבא אבן 4, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
053-8094899
|