מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פהיטה בקר

פהיטה בקר

תיאור המתכון

מתכון מקסיקני מבית היוצר של קולומבוס הכשרה: בשר אנטריקוט עסיסי בליווי ירקות מוקפצים. מומלץ ביותר להגיש לצד טורטיות חמות מהטאבון ועם רוטב גוואקמולי וסלסה כמובן!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת על האש, מוסיפים כף שמן זית, שני שיני שום כתוש ולאחר מכן את האנטריקוט להקפצה קלה.
מוסיפים בהדרגה את הירקות בזה אחר זה ולבסוף מוסיפים את הנבטים ואת הרטבים להקפצה.

הצעת הגשה: בליווי טורטיות חמות מהטאבון לצד רוטב גוואקמולי וסלסה.

המתכון באדיבות
מסעדת קולומבוס הכשרה אבא אבן 4, הרצליה פיתוח הצג טלפון