מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מתכון לרה"ש: מרק קובה דלעת

מתכון לרה"ש: מרק קובה דלעת

מתכון לרה"ש: מרק קובה דלעת

תיאור המתכון

באדיבות שי עשאל, שף "חמים וטעים", החברה הישראלית למזון אתני מוכן.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את השמן ומאדים עד גוון זגוגי את הבצלים
מוסיפים את הסלרי ומאדים יחדיו למס' דקות.
מוסיפים את הדלעת לאידוי קל ולאחר מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים ( בערך ליטר )וחלק מהתבלינים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקובה מבית חמים וטעים אל הסיר וממתינים לרתיחה נוספת ורק לאחר מכן מערבבים את תבשיל.
לאחר הערבוב מנמיכים את האש ומבשלים 40-35 דקות לערך.
משלימים טעם ומגישים חם .