Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פולנטה לוביה, בצלי שאלוט ועגבניות צלויות

פולנטה לוביה, בצלי שאלוט ועגבניות צלויות

פולנטה לוביה, בצלי שאלוט ועגבניות צלויות

תיאור המתכון

מתכון מיוחד לסילבסטר, המכונה "פולנטה קרנבל", באדיבות שף ליאור חפצדי ממסעדת לארא. חגיגי ומיוחד!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את חלב הקוקוס במחבת עמוקה.
מוסיפים בהדרגה את קמח התירס לחלב הקוקוס עד שהקמח נמס והעיסה נוזלית.
מוסיפים את הבצלים, הלוביה והעגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם!!

המתכון באדיבות
מסעדת לארא שמעון בן שטח 3, ירושלים הצג טלפון קופונים ללארא