טיפ לשדרוג כל שקשוקה
- מתאים ל: לפי הצורך מנות
- זמן הכנה: 2 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
שדרוג שקשוקה לטעם מרענן וקליל
מרכיבים
אופן ההכנה
לא משנה באיזה סוג של שקשוקה מדובר . הדבר נכון לכולם. אפשר ב2 דקות עבודה לשדרג את השקשוקה ולהעניק לה טעם רענן על אף שמדובר בתבשיל מעט "כבד" .
מרסקים עגבנית במגרדת [ לטעמי זה עדיף על מעבד מזון ] מוסיפים שום כתוש במידה הרצויה [ עניין אישי ] מוסיפים שמן זית ומלח . אפשר פלפל שחור למי שאוהב , מערבבים היטב .
מניחים את השקשוקה החמה שבישלתם בצלחת ומעל יוצקים את התערובת שיצרנו. השילוב בין חם לקר ובין מבושל לטרי פשוט מהמם .