מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> טיפ לשדרוג כל שקשוקה

טיפ לשדרוג כל שקשוקה

טיפ לשדרוג כל שקשוקה

תיאור המתכון

שדרוג שקשוקה לטעם מרענן וקליל

מרכיבים

אופן ההכנה

לא משנה באיזה סוג של שקשוקה מדובר . הדבר נכון לכולם. אפשר ב2 דקות עבודה לשדרג את השקשוקה ולהעניק לה טעם רענן על אף שמדובר בתבשיל מעט "כבד" .
מרסקים עגבנית במגרדת [ לטעמי זה עדיף על מעבד מזון ] מוסיפים שום כתוש במידה הרצויה [ עניין אישי ] מוסיפים שמן זית ומלח . אפשר פלפל שחור למי שאוהב , מערבבים היטב .
מניחים את השקשוקה החמה שבישלתם בצלחת ומעל יוצקים את התערובת שיצרנו. השילוב בין חם לקר ובין מבושל לטרי פשוט מהמם .