קרפצ'יו סלמון וסלק

קרפצ'יו סלמון וסלק

תיאור המתכון

באדיבות מג'ימיקס מבית ניופאן

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכניסו את נתחי הסלמון למקפיא למשך 30 דקות, כדי שניתן יהיה לפרוס אותם ביתר קלות.
2. הכניסו את השמיר למיני קערה של מעבד המזון. הפעילו והוסיפו מעט שמן זית , את מיץ הלימון, המלח והפלפל. שמרו את הרוטב בקירור.
3. פרסו את גבעול הסלרי בקערה הבינונית של מעבד המזוןבעזרת דיסק הפריסה בעובי 6 מ"מ. שמרו את הפרוסות בקירור. באותה קערה פרסו את הסלק , בעזרת דיסק הפריסה בעובי 2 מ"מ וערכו אותו על חצי-צלחת.
4. הוציאו את הסלמון מהמקפיא ופרסו אותו בקערה גדולה בעזרת דיסק הפריסה 4 מ"מ.
5. הניחו את פרוסות הסלמון בחלק השני של הצלחת, ליד פרוסות הסלק. הניחו באמצע קצת עלי רוקט, הוסיפו סלרי פרוס וקוביות גבינת עזים.
6. הזליפו את המירנדה על כל הצלחת ופזרו גרגירי פלפל ורוד.
7. צננו במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש