מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > טבולה קוסקוס מלא ועשבי תיבול ירוקים עם טרטר מוסר ים

טבולה קוסקוס מלא ועשבי תיבול ירוקים עם טרטר מוסר ים

טבולה קוסקוס מלא ועשבי תיבול ירוקים עם טרטר מוסר ים

תיאור המתכון

באדיבות שף אייל לביא, שף מסעדת רוקח 73

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הטבולה:
להכין את הקוסקוס המלא לפי הוראות היצרן ולקרר היטב.
לערבב בקערה גדולה את כל מרכיבי הטבולה בעזרת היד, תוך כדי מעיכה עדינה והחדרת הטעמים לקוסקוס.

אופן הכנת הטרטר:
לקצוץ את פילה המוסר לקוביות קטנות ולהעביר לקערה גדולה.
להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.

אופן הכנת הויניגרט:
לטחון בבלנדר את הלימונים עם המים, הכורכום והשום - עד לקבלת רוטב חלק.
להוסיף מלח לפי הטעם ושמן זית.

הערות

בעזרת תבנית צילינדר לחלק את הטבולה לצלחות ההגשה - למלא מחצית מגובה התבנית, ולדחוס בעזרת כף.
להוסיף מעל הטבולה את טרטר מוסר הים, ולהוציא את התבנית בזהירות.
לקשט עם ויניגרט הלימון הכבוש ועם סומק ולהגיש.