מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילה בקר על ירקות שורש מזוגגים ביין אדום וציר בקר

פילה בקר על ירקות שורש מזוגגים ביין אדום וציר בקר

פילה בקר על ירקות שורש מזוגגים ביין אדום וציר בקר

תיאור המתכון

באדיבות שף רני אלבז

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים קלות את הירקות בשמן זית, לאחר מכן מוסיפים את היין, הפורט וסילאן התמרים ומבשלים על אש קטנה כ-חצי שעה עם כוכב האניס וההל ומניחים בצד עד שיתקרר מעט. לאחר מכן משמנים את הפילה בקר בשמן זית מלח פלפל ומניחים על הגריל {אפשר גם מחבת פסים} עד לדרגת עשייה רצויה.

הערות

הגשת המנה:
מניחים את ירקות השורש במרכז הצלחת ומעל את פילה הבקר ומעט מהנוזל של הירקות. אפשר לקשט בבצל ירוק מסולסל.

המתכון באדיבות
מסעדת סופרה האורגים 9, אשדוד הצג טלפון