מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק בטטה עם קנידלעך ''קימל''

מרק בטטה עם קנידלעך ''קימל''

מרק בטטה עם קנידלעך ''קימל''

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק בטטה עם קנידלעך ''קימל'' ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל חומרי הקניידלך ומשהים במקרר לחצי שעה.
2. בסיר בעל תחתית עבה מחממים את השמן. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד שהללו הופכים להיות שקופים. מוסיפים את הג'ינג'ר, הציר, הסוכר, המלח והתבלינים. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עד שהבטטה מתרככת מאוד.
3. מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר ומרסקים. מחזירים את המרק המרוסק לסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה
4. יוצרים כדורים בידיים רטובות מעיסת הקניידלך (אם רך מידי, בעזרת 2 כפיות) ומבשלים במים רותחים, מומלחים 15 דקות, עד שיצופו

לקישוט: שפדו שני קניידלעך על ענף רוזמרין והגישו בתוך המרק.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון