מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלמון כבוש

סלמון כבוש

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלמון כבוש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לאדות את הבצל להזהבה בסיר רחב ונמוך, להוסיף רבע כוס סוכר ולהשחים. להוסיף מים בערך עד גובה (5-7 סניטימטר, בדיוק בשביל שהדגים יכוסו ולא יותר!)
להוסיף כף פלפל אנגלי, 10 עלי דפנה, כף מלח, ומיץ מלימון אחד (2 כפות+-),
להביא לרתיחה (אפשר לטעום ולרואת אם רוצים להוסיף עוד קצת לימון או עוד קצת סוכר..)
להוסיף את הדגים, ולאחר רתיחה נוספת להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה. זה מומלץ אחרי לילה במקרר, אבל אם אין מספיק זמן גם כמה שעות של קירור טוב יספיקו.

רוטב טרטר -

כוס מיונז
חצי בצל קטן קצוץ דק
3 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
חצי כפית מל
כף מיץ לימון
3-4 כפות פטרוזיליה קצוצה (או מיובשת..)
לערבב הכל ביחד, לקרר למיזוג טעמים ולהגיש כאופציה לרוטב לסלמון.