מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > פאי ריקוטה אגסים

פאי ריקוטה אגסים

פאי ריקוטה אגסים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפאי ריקוטה אגסים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת האגסים:
1. מרתיחים סוכר ומים, יחד עם גרידת התפוס ורסק התות.
2. מוסיפים את האגסים, מרתיחים על להבה נמוכה במשך 5 דקות, מכבים את האש ומכסים את הסיר במשך 20 דקות.

הכנת התחתית:
1. מערבלים את כל המרכיבים במג'ימיקס למשך מספר שניות עד שנוצרים פירורים.
2. מהדקים חצי מכמות הפירורים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. את החצי השני שומרים בקירור.
3. אופים אפייה ראשונה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 7-8 דקות עד לקבלת צבע בהיר. מוציאים מן התנור ומצננים.

הכנת מלית הריקוטה:
1. מעבדים במג'ימיקס את גבינת הריקוטה, אבקת סוכר, קורנפלור וחומרי טעם עד לקבלת עיסה חלקה לגמרי.
2. מקציפים את החלבון לקצף קל ועדין, מקפלים לתוך מחית הגבינה עם מקצף יד, בתנועות עדינות. ניתן לעבוד עם מרית לקראת סיום הקיפול.
3. יוצקים את המלית המוכנה לתוך התבנית, מיישרים עם המרית.
4. מסננים את האגסים ומסדרים על הגבינה, מפזרים את הפירורים שנותרו.
5. אופים בתנור ב-170 מעלות במשך 25 דקות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית גאיה ברטלה הרכב 5, אזור תעשייה סגולה קומה 3 (ללא מעלית), פתח תקווה הצג טלפון