Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> שבועות: פילו ממולא בגבינות עיזים

שבועות: פילו ממולא בגבינות עיזים

שבועות: פילו ממולא בגבינות עיזים

תיאור המתכון

מתכון מצוין של מגדניית פרש: שקיקי פילו מלאים בכל טוב, במיוחד לחג השבועות. הצלחה מובטחת!

מרכיבים

אופן ההכנה

את דפי הפילו מורחים בחמאה מומסת, מניחים 2 דפים אחד על השני.
חותכים למרובעים שווים בגודל 8/8 ס"מ, על כל ריבוע פילו מניחים תערובת של הגבינות מתובלות במעט מלח, ביצים ושמן זית.
מורחים את פינות הבצק בחלמון.
אוספים את קצוות הבצק ומרימים אותם כלפי מעלה ומהדקים בעדינות.
מורחים בזהירות ביצים מעל ומפזרים קצח לקישוט.
אופים בתנור חם בטמפ' 180 מעלות.
תענוג להגיש אותם לצד סלט עלים עם פרמזן ועגבניות שרי, מתובל ברוטב ויניגרייט.

המתכון באדיבות
קונדיטוריית פרש אורגוואי 1, מרכז מסחרי קרית יובל, ירושלים הצג טלפון קופונים לפרש