מיני גפילטע פיש

מיני גפילטע פיש

תיאור המתכון

גפילטע פיש בגדול כדורי פינג-פונג

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים וטוחנים הכל יחד, עד לקבלת 400 ג' דג טחון.
בסיר מכוסה לוקחים התערובת, מייצרים עיסה ומניחים לילה שלם במקרר.
מייצרים ביד רטובה כדורי גפילטע פיש בגודל פינג פונג ושמים בסיר עם 2 ליטר מים.
מבשלים במים רותחים שעה ועשר דקות. במים יש לשים כף סוכר, מלח ופלפל, עלה דפנה, שן שום, גזר אחד ובצל אחד.
5 דקות לפני שמכבים את האש יש לשפר את הטעם.

במים חייבים להיות כל חלקי הדג שלא נטחן.

הערות

באדיבות שפית הלינקה ברמן, מסעדת אלימלך.

המתכון באדיבות
מסעדת אלימלך וולפסון 35, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש