חציל על האש
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: עד שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון משובח לחציל על האש המונח על מצע טחינה, שמציע לנו ישראל- בשרים על האש. טרי, טעים ואפילו לא משמין!
מרכיבים
- לחציל קלוי על האש/בתנור:
- חציל, עם חריץ באורך 2 ס"מ.
- טחינה.
- לרוטב:
- 4 ראשי שום
- כוסברה קצוצה
- 2 עגבניות מגורדות
- שמן זית
- מיץ לימון סחוט
- פלפל חריף ירוק מגורד
- מלח
- חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
הכנת החציל:
להכניס את החציל לתנור, עד שראש החציל רך לחלוטין.
לפתוח את החציל ל-2.
הכנת הרוטב:
לערבב את כל מרכיבי הרוטב יחד היטב.
הגשת המנה:
להניח את החציל בצלחת הגשה, לשים את הטחינה ומעליה את הרוטב.
המתכון באדיבות
|
מסעדת ישראל-בשרים על האש
אורגואי 1, קרית היובל, ירושלים
הצג טלפון
02-6430850
|