מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חציל על האש

חציל על האש

תיאור המתכון

מתכון משובח לחציל על האש המונח על מצע טחינה, שמציע לנו ישראל- בשרים על האש. טרי, טעים ואפילו לא משמין!

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת החציל:
להכניס את החציל לתנור, עד שראש החציל רך לחלוטין.
לפתוח את החציל ל-2.

הכנת הרוטב:
לערבב את כל מרכיבי הרוטב יחד היטב.

הגשת המנה:
להניח את החציל בצלחת הגשה, לשים את הטחינה ומעליה את הרוטב.

המתכון באדיבות
מסעדת ישראל-בשרים על האש אורגואי 1, קרית היובל, ירושלים הצג טלפון