מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > שבועות: סלט פסטה עם תרד וגבינת צאן

שבועות: סלט פסטה עם תרד וגבינת צאן

שבועות: סלט פסטה עם תרד וגבינת צאן

תיאור המתכון

באדיבות מנה שטורם, שף "ארומה ת"א".

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים רותחים ומומלחים ע"פ הוראות היצרן. מסננים ומצננים במסננת תחת זרם מי ברז.
חותכים את הפלפלים לרצועות דקות. בעקרה מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהגבינה. שומרים במקרר מספר שעות על מנת שהטעמים יחדרו לפסטה.
פורסים את הגבינה דק ומניחים על הסלט.
לפני ההגשה מומלץ לרענן במעט שמן זית את הסלט ולהגיש בטמפרטורת החדר.