צוק איתן
חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
כמה טיפ להשאיר?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > עוגות, קינוחים, מתוקים > מתכוני קינוחים> מלבי פיסטוק וריבת חבושים

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מלבי פיסטוק וריבת חבושים

  • מתאים ל: 5
  • זמן הכנה: 4 שעות
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

מלבי – קינוח עדין על בסיס שמנת, מתובלן במי ורדים. המתכון הזה מועשר בפיסטוקים וריבת חבושים ביתית. קינוח קריר אידיאלי לקיץ.

מרכיבים

  • 350 מ"ל שמנת מתוקה (כ-1.5 כוסות)
  • 300 מ"ל חלב (1/4 1 כוסות)
  • 150 גר' סוכר
  • 3 טיפות תמצית מי ורדים
  • 1 כפית אמרטו (או ליקר שקדים אחר)
  • 50 גר' פיסטוקים טחונים
  • 14 גר' ג'לטין
  • 1 חבוש בגודל בינוני
  • 1 כוס סוכר
  • מקל קינמון

מלבי פיסטוק וריבת חבושים
אופן ההכנה

הכנת המלבי:
מרתיחים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר, מי הוורדים והאמרטו . מורידים מהאש ומצננים כך שהתערובת נשארת חמימה, ומוסיפים את הג'לטין.
יוצקים לקעריות אישיות ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות.

הכנת הריבה:
מבשלים את החבוש עם כוס מים רותחים, הסוכר והקינמון על אש קטנה במשך כחצי שעה.
מקררים לטמפרטורת החדר.

הגשה:
מוציאים את קעריות המלבי מהמקרר, יוצקים מעליו את רוטב החבושים, מקשטים במעט פיסטוק טחון ומגישים.


צמחוני
כשר

קישורים:
קייטרינג
קייטרינג לאירועים



תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏