קרם קפה

קרם קפה

תיאור המתכון

קרם קפה הוא קינוח חלבי עדין וקליל, עשיר בטעם, מרשים במראה, עם שמנת וביצים. מוגש בקעריות אישיות

מרכיבים

אופן ההכנה

מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
מרתיחים את השמנת עם עלי התימין.
מערבבים את החלמונים עם הסוכר בנפרד ועושים השוואת טמפרטורה עם השמנת רותחת. יוצקים את התערובת לתוך הקעריות האישיות ואופים בתנור ללא חום עליון בתוך מגש עם מים רותחים בחום של 150 מעלות למשך כ- 40 דקות.

לוקחים 4 כוסות פלסטיק או סיליקון ויוצקים לתוך כל כוס כף וחצי של קפה אספרסו שדולל במים ומקפיאים.

הגשה:
הופכים את הקעריות האישיות כל אחת על צלחת הגשה רחבה, מוסיפים מעל את שכבת השמנת המתוקה. מעל מניחים את מקפא האספרסו.
יוצקים מסביב רוטב קפה או שוקולד.


קישורים:
קייטרינג
קייטרינג לאירועים
לחם בשר הרצליה אירועים חדש