קינוח ג'ינג'ר ובננה עם גלידת שוקולד
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
קינוח חורפי באדיבות מותג גלידות הפרימיום האגן דאז
מרכיבים
- 2 כפות סוכר חום גדושות
- 2 כפות רום לייט
- 1 כף חמאה
- 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
- 2 בננות בינוניות בשלות, חתוכות לפרוסות עבות של 2.5 ס"מ באלכסון
- גלידת שוקולד בלגי
אופן ההכנה
למחבת רחבה מוסיפים סוכר חום, רום, חמאה וג'ינג'ר ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מוסיפים את הבננות ומערבבים על אש בינונית עד שהבננות מתחממות והסירופ עוטף אותן ומתקשה. מגישים חמים עם גלידת שוקולד בלגי.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר