מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דג אדמונית

דג אדמונית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לדג אדמונית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לצלות את הדג על פלנצ'ה (מחבת חשמלית) משומנת היטב, לפזר על הדג מלח ופלפל שחור גרוס. למרוח את עשבי התיבול על חלקו העליון של הדג ולהעביר לתנור גריל בחום 250 מעלות על תבנית משומנת למשך 4 דקות.
את תפוחי האדמה לרכך בסיר עם מים, להוציא מהמים, להוסיף פרוסות שום, רוזמרין טימין, מלח גס, פלפל שחור גרוס ושמן זית. מכניסים לצלייה בתנור למשך 5דקות.
להגיש ביחד עם הדג.