מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: חזה מולארד בפטריות ותות שדה - חגיגי ליום העצמאות

עצמאות: חזה מולארד בפטריות ותות שדה - חגיגי ליום העצמאות

עצמאות: חזה מולארד בפטריות ותות שדה - חגיגי ליום העצמאות

תיאור המתכון

מתכון חגיגי ומקורי ליום העצמאות.
באדיבות שף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא".

מרכיבים

אופן ההכנה

יש לחתוך את השומן מנתח המולארד ולעסות אותו עם שמן וטימין.
יש לתבל את הנחתה עם מלח ופלפל ולצרוב במחבת לא משומנת, כאשר החלק של השומן בנתח יופנה כלפי מטה.
לאחר הצריבה נכניס את הנתח לתנור אפיה, לחום של 190-200 מעלות למשך 7 דקות.
נחמם שוב את המחבת עם שמן זית ונניח בעדינות את הפטריות כשהן חתוכות גס. נתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
כשאר הפטריות מתחילות להוציא נוזלים נוציא את החתיכות ונעביר למסננת.
לאותה המחבת נוסיף את שמן הזית, הבצל הקצוץ וחופן של תותים טריים החתוכים לפרוסות.
מוסיפים גם את הסוכר החום וכוס היין האדום.
נמשיך לטגן עד לצמצום הנוזל. כאשר התערובת סמיכה מספיק נוסיף חזרה את הפטריות ונערבב.
בצלחת הגשה נסדר את מנת הראגו פטריות ותות, כאשר מעליה נתח חזה המולארד. ניתן לטפטף מעל למנה מעט מהשומן של חזה המולארד.

הערות

להגיש חם.

המתכון באדיבות
מסעדת כדיתא מושב תימורים, תימורים הצג טלפון