מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: מאפה טלה ממולא ליום העצמאות

עצמאות: מאפה טלה ממולא ליום העצמאות

עצמאות: מאפה טלה ממולא ליום העצמאות

תיאור המתכון

מתכון מקורי, חגיגי ואיכותי.
באדיבות שף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא".

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר מטגנים את הבצל עד שמזהיב. לאחר שהבצל הזהיב מוסיפים את הבשר ומטגנים יחד עם הבצל, מערבים תוך כדי הבישול.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד לסגירה מלאה של הבשר.
מערבבים ומסירים מן האש.
לוקחים עלה פילו, חוצים אותו ל-2, מניחים במרכזו את הבשר (במשקל של 120 ג'), ועוטפים לצורה של ריבוע.
מניחים במגש אפייה את מנת המאפה, משמנים ומתבלים במלח ופלפל, ומכניסים לתנור. אופים במשך 4 דקות.
במקביל, משרטטים עיגול עם הטחינה הגולמית על צלחת ההגשה.
מזלפים בצורת שתי וערב את הסילאן ומפזרים פיסטוק קצוץ מעל לצלחת.
מניחים את מהאפה במרכז הצלחת ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת כדיתא מושב תימורים, תימורים הצג טלפון