מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עצמאות: קדירת בשר מסורתית ליום העצמאות

עצמאות: קדירת בשר מסורתית ליום העצמאות

עצמאות: קדירת בשר מסורתית ליום העצמאות

תיאור המתכון

מתכון בשר חגיגי ליום העצמאות.
באדיבות השף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא".

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומביאים לסגירת הבשר.
מוזגים את היין ומחכים עד להמסת המשקעים.
מוסיפים את הירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כאשר המכסה סגור.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים עד לריכוך הירקות.
בודקים את התבלון, אם צריך מוסיפים, ומורידים מהאש.

המתכון באדיבות
מסעדת כדיתא מושב תימורים, תימורים הצג טלפון