עצמאות: קדירת בשר מסורתית ליום העצמאות
- מתאים ל: 8-10 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון בשר חגיגי ליום העצמאות.
באדיבות השף סהר רפאל, מסעדת "כדיתא".
מרכיבים
- 3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות בגודל 3 ס"מ
- 5 גזרים חתוכים למשולשים
- 4 שורש פטרוזיליה פרוס
- 4 ראש סלרי חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
- 5 בצלים חתוכים לרבעים
- 4 גבעולי סלרי חתוך לאצבעות
- 4 קישואים חתוכים למשולשים
- 250 מ"ל יין אדום
- 500 מ"ל נוזל ירקות
- 4 עלי דפנה
- 3 כפות רסק עגבניות
- 10 שיני שום מעוכות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף פפריקה מתוקה
- תימין
- רוזמרין
אופן ההכנה
בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומביאים לסגירת הבשר.
מוזגים את היין ומחכים עד להמסת המשקעים.
מוסיפים את הירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כאשר המכסה סגור.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים עד לריכוך הירקות.
בודקים את התבלון, אם צריך מוסיפים, ומורידים מהאש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כדיתא
מושב תימורים, תימורים
הצג טלפון
08-8582037
|