מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ראש השנה: גפילטע פיש אדום

ראש השנה: גפילטע פיש אדום

ראש השנה: גפילטע פיש אדום

תיאור המתכון

מתכון לגפילטע פיש אדום,
מדג קרפיון.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את הקרפיון הטחון עם הביצה ופרורי הלחם, יוצרים קציצות אובליות ( בצורת בייסבול )
2. מגרדים את הבצל בפומפיה וסוחטים ממנו את המים.
3. לוקחים סיר עם מים, מכניסים את הבצל, הסוכר, הסלק המלח והפלפל מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את האש
4. מבשלים את הקציצות על אש נמוכה ½ שעה עד שהמים נגמרים.
ניתן להגיש קר



הערות

למי שמעדיף שהאוכל שלו לא יהיה אפור.