סטייק אנטריקוט ברוטב סצ'ואן וברביקיו
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סטייק אנטריקוט בתיבול משובח.
באדיבות "קנור"
מרכיבים
- 5 יח' סטייק אנטריקוט במשקל 250 ג' האחד
- 1/4 כוס רוטב סצ'ואן קנור
- 1/2 כוס רוטב ברביקיו קנור
- 1/2 כפית תימין קצוץ
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב.
צולים את הסטייק על האש. כ-2 דקות לפני שהסטייק מוכן מברישים אותו משני הצדדים בכמות נדיבה של הרוטב וממשיכים לצלות עד למידה הרצויה.