מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שיפודי חזה מולארד על מצע קוסקוס

שיפודי חזה מולארד על מצע קוסקוס

שיפודי חזה מולארד על מצע קוסקוס

תיאור המתכון

מנה מצוינת של שיפודי חזה מולארד בתוספת קוסקוס .
המתכון באדיבות שף אמיר כלפון, שף אחוזת הבריאות והספא יערות הכרמל.

מרכיבים

אופן ההכנה

משפדים את קוביות חזה המולארד על שיפודים סיניים. מערבבים יחד את כל מרכיבי המשרה של השיפודים ומניחים את השיפודים בתוף זה למשך כשעה עד שעתיים.
שמים בקערה את הקוסקוס ומוסיפים 2 כוסות מים פושרים. משרים למשך 10 דקות ומסננים את המים במידה ונשארים.
שמים בקערה את הקוסקוס עם השקדים, האגוזים, הצימוקים, סוכר חום, קינמון, ציפורן, מלח ופלפל והמרגרינה המומסת.
מערבבים ומעבירים לתבנית אפיה מכוסה למשך 30 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
מניחים את שיפודי חזה המולארד על מחבת כבדה או על גריל פחמים, בערך 3 דקות מכל צד, עד למצב Medium Well.
שמים במרכז הצלחת חופן מהקוסקוס ושמים מעל את שיפודי המולארד.