מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אנטריקוט צלוי בדבש תמרים וחומץ בלסמי

אנטריקוט צלוי בדבש תמרים וחומץ בלסמי

אנטריקוט צלוי בדבש תמרים וחומץ בלסמי

תיאור המתכון

מתכון של עדי שוורץ מסדנת ''חגיגת בשרים'' באנינים

מרכיבים

אופן ההכנה

בעזרת סכין מנקים את נתח האנט' משומן מיותר.

חורצים בעזרת להב הסכין במרכז הנתח צלב ובחור שנוצר נמלא בשיני שום חצוייות. ממליחים ומפלפלים את הנתח, מעסים עם שמן זית וחומץ בלסמי, מכסים בדבש תמרים ומשרים ליומיים.

מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן זית מוציאים מהמשרה, מייבשים היטב בעזרת מגבות נייר.

מחממים מחבת כבדה ו''סוגרים'' את הבשר מכל הצדדים. אופים בתנור במשך כשעה. רצוי להניח את הבשר בתנור על רשת ומתחתיו להניח תבנית עם מעט ציר בקר ויין אדום. הנוזלים שיתנקזו מהבשר בזמן האפיה יהוו את הרוטב הרצוי. פורסים את הנתח לאחר שעמד כ-שבע דקות. מגישים עם נוזלי הצלייה שהצטברו בתבנית.

תגובות

  1. כמויות לנוזלים !!!! ג'קי (30/06/2004 06:28:00)