חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
מה ילדים אוכלים במסעדה?


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
ג'אם בר- מסעדה צמחונית טבעונית חדשה בחיפה .... מסעדת יקב תשבי מחליפה תפריט .... סופגניות טבעוניות במסעדת Village Green .... חוגגים את חנוכה בחוות דרך התבלינים .... תפריט החורף החדש של שלו ביער .... סופ"ש גבינות ויין ב"הגושרים מלון בטבע" .... ארוחת חג ההודיה באנג'ליקה .... מסעדת יאניביצ'י החדשה בבוסתן הגליל .... חנוכה בחווית הרוכבים .... עסקיות צהריים ב- Village Green .... פורטו מציע ספיישל של צלחת שרקוטרי .... העסקית הכי שווה בעיר בדלידה .... תחרות "סבתא בישלה..." בכתית! .... תפריט סתיו במסעדת "אדמה בקתה קולינארית" .... חדש ברשת wolfnights - המבורגר טבעוני! .... חורף של מרקים במטבחון .... סתיו מתוק באנדיב אשדוד .... חורף חם באגאדיר: תפריט אוכל ואלכוהול חדשים .... מסעדת "מדיטה" משיקה תפריט עסקיות צהריים .... מסעדת משק ברזילי מציגה את תפריט חשוון .... TYO פותחת גם בשבת צהריים .... חורף שבת ב"טשרניחובסקי 6" .... ארוחות הבראנץ' בימי שבת במלון אמריקן קולוני .... מלון וולדורף אסטוריה מציע ארוחת בוקר יוקרתית .... מסעדה איטלקית חדשה בירושלים- "סאפורי" .... Village Green - מסעדה טבעונית חדשה בת"א .... דרבי בר פורט TLV מפנקת את רצי המרתון ....
Skip Navigation Linksראשי > עוגות, קינוחים, מתוקים > מתכוני עוגיות> עוגיות שוקולד פיסטוק כשרות לפסח

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

עוגיות שוקולד פיסטוק כשרות לפסח

  • מתאים ל: 10
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • רמת מיומנות: קל

מרכיבים

  • 120 גרם פיסטוק גרוס
  • 120 גרם קמח תפו"א
  • 120 גרם שקד טחון מולבן
  • 50 גרם אבקת אפיה
  • 120 גרם מרגרינה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם סוכר
  • 150 מ"ל ביצים שלמות

עוגיות שוקולד פיסטוק כשרות לפסח
אופן ההכנה

יש להמיס באידוי על הגז, שוקולד מריר + מרגרינה תוך ערבוב קל מידי פעם (בצורת "בן מארי"- יש להניח סיר מים על הגז ומעליו סיר נוסף עם השוקולד והמרגרינה- פעולה זו מונעת את האפשרות שהשוקולד יישרף).
בינתיים, יש לערבב במיקסר את הסוכר והביצים יחד עד לקבלת גוון בהיר של הביצים,יש לוודא כי הסוכר התמוסס בביצים.
לאחר שהשוקולד נמס, יש להוסיף אותו לתערובת הביצים ולערבב מעט.
לאחר מכן יש להוסיף את שאר החומרים "היבשים" (פיסטוק, קמח תפו"א, שקדים, א.אפייה) ולערבב הכל עד לקבלת מסה אחידה.

את התערובת יש לצקת למגש גבוה (4 ס"מ) ולהחליק עד לגובה אחיד.
להקפיא למשך כ-12 שעות.
להוציא מההקפאה ולחתוך לריבועים.
יש לאפות על תבנית עם נייר אפייה למשך כ- 15-20 דקות על חום של 180 מעלות.


מתאים להכנה עם ילדים
מתאים להגשה לילדים
צמחוני
כשר
המתכון באדיבות
מסעדת תופייני
ההשכלה 5, תל אביב





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים