מתכון לפסח: קניידלך חגיגי במילוי כבד עוף
- מתאים ל: 50-70 יחידות מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: קניידלך חגיגי במילוי כבד עוף ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 שקית קניידלך "קנור"
- 300 גרם כבד עוף נקי
- 240 גרם בצל קצוץ
- מלח פלפל
- שמן לטיגון
- 5 ליטר נוזל בטעם עוף
- מרק צח להגשה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד קבלת צבע שחום יפה.
מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
מטגנים או צולים את הכבדים ומניחים בצד להצטנן.
מכינים את המסה לקניידלך לפי ההוראות על האריזה.
קוצצים בסכין את הכבד ומערבבים עם הבצל המטוגן. מתבלים במלח, פלפל ומעט מוסקט.
יוצרים קניידלך עם גומה, ממלאים במעט כבד קצוץ ומבשלים בנוזל בטעם עוף 5 דקות.
הערות
המלצות הגשה:
ניתן להגיש עם מרק צח עשיר.
ניתן להגיש כמנת ביניים בתוספת חזרת.
בתאבון