מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: אוסובוקו כבש עם פרסה

מתכון לפסח: אוסובוקו כבש עם פרסה

מתכון לפסח: אוסובוקו כבש עם פרסה

תיאור המתכון

מאכל חג אותנטי של העדה הלובית

מרכיבים

אופן ההכנה

לטגן בצל ולהוסיף את נתחי הבשר. לסגור את הבשר מכל הצדדים. להוסיף פפריקה, פרסה, שום וסלרי, חצי כוס מים ורסק עגבניות. להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כשעה.
לאחר שעה להוסיף את תפוחי האדמה ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
להמשיך לבשל לשעתיים נוספות.
אם צריך להוסיף עוד מים, ניתן להוסיף עוד כחצי כוס.

המתכון באדיבות
חנות ספייסס ביל''ו סנטר, מתחם ביל''ו, קרית עקרון הצג טלפון