Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> מתכון לפסח: אורז אדום עם פול ואפונה

מתכון לפסח: אורז אדום עם פול ואפונה

מתכון לפסח: אורז אדום עם פול ואפונה

תיאור המתכון

זהו מתכון מסורתי לאורז בעדות המזרח. נהוג להכינו לערב פסח וכן במהלך חול המועד פסח.

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם סיר גדול ושטוח. להוסיף את השמן ואח"כ את הבצל. לאחר טיגון קל יש להוסיף סלרי, עגבניות, פפריקה, אפונה, פול ואת האורז ולערבב כ- 2 דקות. להוסיף 3 כוסות מים ואת המלח והפלפל לפי הטעם ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כ- 20 דקות נוספות.

המתכון באדיבות
חנות ספייסס ביל''ו סנטר, מתחם ביל''ו, קרית עקרון הצג טלפון