מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: צלעות טלה בציפוי אגוזי פיסטוק ורושטי תפוחי אדמה ברוטב מרלו

מתכון לפסח: צלעות טלה בציפוי אגוזי פיסטוק ורושטי תפוחי אדמה ברוטב מרלו

מתכון לפסח: צלעות טלה בציפוי אגוזי פיסטוק ורושטי תפוחי אדמה ברוטב מרלו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: צלעות טלה בציפוי אגוזי פיסטוק ורושטי תפוחי אדמה ברוטב מרלו ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

תבלו את הטלה במלח ובפלפל. חממו מחבת והשחימו את צלעות הטלה משני צדיהן. כעת משחו את צלעות הטלה בביצה וצפו באגוזי פיסטוק גרוסים. אפו בתנור למשך 15 דקות. בשלו את היין במחבת שבה הושחמו צלעות הטלה. הוסיפו את השום ואת התימין ובשלו עד שהיין יצטמצם בחצי והרוטב יעשה סמיך. בינתיים חממו מחבת קטנה. ערבבו את תפוחי האדמה ואת הסלרי בקערה ותבלו במלח ובפלפל. טגנו את התערובת (במחבת שחוממה מראש) משני צדיה, עד שהרושטי מוכנה. טגנו את הגזרים ואת הקישואים במעט שמן זית ותבלו במלח ובפלפל.

הערות

להגשה:
הניחו את הרושטי במרכז הצלחת. מעליה הניחו את הגזרים ואת הקישואים. הניחו את צלעות הטלה לאורך שפת הצלחת והקיפו אותן ברוטב היין, השום והתימין. הגישו חם.