חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
גשם ראשון - חשק ל...


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > עוגות, קינוחים, מתוקים > מתכוני עוגיות> מתכון לפסח: בראוניז לפסח

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מתכון לפסח: בראוניז לפסח

  • מתאים ל: 30 יחידות
  • זמן הכנה: חצי שעה
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

אפיה בפסח אינה משימה בלתי אפשרית. לפניכם גרסה לפסח של בראוניז מעולים - הכנתם אינה מסובכת והתוצאה גורפת מחמאות. באחריות!

מרכיבים

  • 150 גר' שוקולד מריר משובח (מינימום 60% מוצקי קקאו)
  • 100 גר' חמאה
  • 180 גר' סוכר (3/4 כוס)
  • 2 ביצים
  • 2 כפות ליקר שוקולד (או כל ליקר אחר שאהוב עליכם)
  • 110 גר' (3/4 כוס) קמח תופח כשר לפסח
  • לקישוט: חופן אגוזי מלך או שוקולד-צ'יפס מעורב (חום ולבן).

מתכון לפסח: בראוניז לפסח
אופן ההכנה

ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החמאה. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את הליקר לשוקולד ומערבבים היטב.
במקביל מערבלים (אפשר במיקסר) את הביצים והסוכר (שימו לב: לא מקציפים אלא מערבלים בעזרת הבוחשן עד שהסוכר נמס והתערובת מבהירה מעט. אנחנו לא מחפשים כאן נפח).
מוסיפים את תערובת השוקולד לביצים עם הסוכר ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט, רק עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת. יש להמנע מערבוב יתר בשלב זה.
מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 25X30 ס"מ בערך מרופדת בנייר אפיה. גובה התערובת בתוך התבנית צריך להיות כ-2.5 ס"מ.
מפזרים מעל את האגוזים או השוקולד-צ'יפס.
אופים 20-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס). הבראוניז מוכנים כאשר הקרום העליון שלהם מתבקע, אך התוך עדיין רך. מבחן הקיסם לא נועד לכאן, הבראוניז אמורים להיות לחים, ויתקשו רק לאחר קירור. חשוב מאוד להמנע מאפיית יתר!
בגמר האפיה – מצננים את התבנית עם הבראוניז ומעבירים למקרר למספר שעות לקירור מוחלט. רק כאשר הבראוניז קרים לגמרי חותכים לריבועים.
מגישים וזוכים לתהילת עולם.

אחסון (אם נשאר משהו): בקופסה סגורה במקרר. כדאי להפריד בין השכבות בנייר שעווה או ניילון נצמד.

חג שמח ובתאבון!

הערות

אפיה בפסח אינה חייבת להיות משימה בלתי אפשרית.
בשוק קיימים היום קמחים שונים לעוגות, כשרים לפסח, שיכולים להוות תחליף ראוי לקמח רגיל כמעט בכל עוגה, ובעיקר בעוגות בהן כמות הקמח אינה מרובה, יחסית.
בחרנו לשתף אתכם במתכון של בראוני'ז, אחד המוצרים הנמכרים ביותר בקונדיטוריה.
כאן מובאת גרסה לפסח, אך גם אחרי החג אפשר לאפות עם קמח רגיל ולהמשיך להנות מעוגיות משובחות במיוחד בכל ימות השנה.
ההכנה אינה מסובכת והתוצאה גורפת מחמאות. באחריות!


המתכון באדיבות
קונדיטוריית שרון & רנה - קונדיטוריה אחרת
המלאכה 4 ביתן 3 (ליד הדואר), פארק תעשיות אפק, ראש העין





תגובות

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים