מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה עם חציל בלאדי שרוף, יוגורט כבשים, זעתר טרי ושמן זית

פסטה עם חציל בלאדי שרוף, יוגורט כבשים, זעתר טרי ושמן זית

פסטה עם חציל בלאדי שרוף, יוגורט כבשים, זעתר טרי ושמן זית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסטה עם חציל בלאדי שרוף, יוגורט כבשים, זעתר טרי ושמן זית ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מניחים את החצילים על להבה גלוייה וקולים אותם היטב מכל הצדדים. מורידים מהאש ומניחים במסננת לצינון. קולפים את החצילים ומעבירים את בשרם לקערה.
2. מבשלים את הפסטה במי מלח עפ"י ההוראות שעל האריזה.
3. בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים קלות את השמן במחבת רחבה. מוסיפים את השום, הפלפל השחור, ומערבבים כ-20 שניות.
4. מוסיפים את בשר החצילים, מפזרים מלח, מערבבים, מוסיפים מחצית מכמות היוגורט, את הפסטה ואת עלי הזעתר. ממשיכים לבשל כ-2 דקות נוספות, מחלקים לצלחות אישיות. מניחים בכל צלחת כף יוגורט, מזלפים שמן זית ולבסוף מניחים סרטים של פרמזן.

המתכון באדיבות
מסעדת הולה הירקון 87, תל אביב הצג טלפון