מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שוק טלה ממולא ערמונים

שוק טלה ממולא ערמונים

שוק טלה ממולא ערמונים

תיאור המתכון

את שוק הטלה ניתן ורצוי לבקש מאליאס לפרק בשיטה שלו, לשלוף את העצם.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. ממלאים את שוק הטלה בערמונים ותופרים.
2. מעסים את הנתח עם חצי כוס של שמן זית (מסאז').
3. מורחים את השוק מהצד העליון שלה בחרדל דיז'ון גרגירים משובח.
4. מוסיפים את שאר המצרכים.

בתנור:
מחממים את התנור מראש ל-250 מעלות/הכי גבוה.
מניחים את השוק בתוך סיר אובאלי כבד (או תבנית משומנת), מזליפים עוד כחצי כוס שמן זית
וכוס יין אדום משובח (מה ששותים בשולחן).
מכניסים לתנור להשחמה כחצי שעה על 250 מעלות (לא מכוסה).
מנמיכים ל-180 מעלות, מכסים את הסיר ומחזירים לתנור לעוד כשעה.
עדיף לחכות לפחות 10 דקות לפני החיתוך כשמוצאים מהתנור, בכדי לתת לבשר לנוח ולא לאבד נוזלים.

ובתאבון!

המתכון באדיבות
חנות אליאס מעדני בשר קהילת דטרוייט 6, העיר העתיקה, רמלה הצג טלפון קופונים לאליאס מעדני בשר