Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קוביות כף עם דלעת, תבלינים חמים ופסטו מעל

קוביות כף עם דלעת, תבלינים חמים ופסטו מעל

קוביות כף עם דלעת, תבלינים חמים ופסטו מעל

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אבי שטייניץ עבור "אדום אדום"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בסיר כבד מחממים את השמן, ממליחים ומפלפלים את קוביות הכף, משחימים את הקוביות תוך ערבוב.
2. מוסיפים לסיר את הכרישה והשום ולאחר מכן את הקנמון והאניס, מערבבים היטב עד לזיגוג הכרישה, מוסיפים את הנוזל, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה, מבשלים כשעה לריכוך כמעט מוחלט של הקוביות.
3. במקביל מכניסים את כל מוצרי הפסטו למיכל מוט ריסוק או בלנדר ומכינים פסטו, תוך זילוף השמן בהדרגה למיכל הריסוק.
4. מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עוד כ-10 דקות.
5. מניחים בצלחת ההגשה ומזלפים מעל כף מהפסטו, מערבבים ונהנים.

הערות

בשר החלקים האחוריים מעט יבש מאלו הקידמיים, מעלתם הגדולה באחוזי השומן הנמוכים שלהם שהם המשפיעים על המרקם.