מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עלי וייסבראטן על סלט שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות ושקדים

עלי וייסבראטן על סלט שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות ושקדים

עלי וייסבראטן על סלט שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות ושקדים

תיאור המתכון

המתכון באדיבות אבי שטייניץ עבור "אדום אדום"

מרכיבים

אופן ההכנה

1. פורסים את הנתח לפרוסות הדקות ביותר שניתן, משטחים בעזרת הסכין או פטיש שניצלים.
2. מורחים את הפרוסות הדקות בשמן זית מצידם העליון ממליחים ומפלפלים .
3. את כל חומרי הסלט מניחים בקערת עירבוב, מתבלים ומניחים במערום על 4 צלחות סלט.
4. מחממים היטב מחבת פסים ומושחים במעט שמן זית, צורבים את הנתחים בזריזות משני צידיהם, אין צורך לטגן יתר על המידה, ברגע שהצבע משתנה הופכים מיד ולאחר כ- 20 שניות מניחים על הסלט, מגישים מיד.

הערות

חשוב מאוד להכין את הסלט ולהניח בצלחת לפני צריבת הבשר.
על הבשר להיות מוגש ממש עם צאתו מהמחבת.