Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

סלט שעועית בשני צבעים, רימונים ושקדים

תיאור המתכון

חגיגי, צבעוני ושופע מרקמים וטעמים - ככה אנחנו אוהבים את הסלט שלנו.
אפשר להכין את הסלט גם יום מראש, את השקדים יש להוסיף בסמוך להגשה כדי לשמור על פריכותם.

המתכון באדיבות שי לי ליפא אנגל לחברת "סנפרוסט"
צילום: דן לב

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול, מוסיפים שעועית צהובה, מבשלים כ-3 דקות, מסננים ומצננים.
2. חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.
3. מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה, מוסיפים רימונים ושקדים.
4. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש