פד-תאי - אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפד-תאי - אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גרם אטריות אורז בעובי 3 מ"מ או 5 מ"מ Taste of Asia
- 3 ביצים
- 15 פטריות טריות
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 3 שיני שום כתושות
- 3/4 חבילת נבטים
- צרור בצל ירוק קצוץ
- 4 כפות שמן לטיגון
- 1 לימון חתוך ל- 4 פלחים
- 100 גרם בוטנים קלופים וכתושים
- 1/2 כוס רוטב פד-תאי Taste of Asia
- 4 כפות רוטב סויה Taste of Asia
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות כ- 2-3 דקות במים רותחים ומסננים.
2. מחממים ווק על להבה גבוהה. מחממים את שמן הטיגון. מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט עד להתרככות. מוסיפים את השום ומערבבים.
3. מעבירים את האטריות המבושלות לווק, מוסיפים את רוטב הפד-תאי ומקפיצים עד לכיסוי מלא של האטריות.
4. טורפים את הביצים ומוזגים לווק מעט מהבלילה בכל פעם תוך כדי ערבוב.
5. מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומקפיצים. מוסיפים את הסויה, מערבבים ומעבירים לקערת הגשה. מעטרים בבוטנים קצוצים ומגישים עם פלח לימון לטפטוף על המנה.