מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פד-תאי - אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי

פד-תאי - אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי

פד-תאי - אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפד-תאי - אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את האטריות כ- 2-3 דקות במים רותחים ומסננים.
2. מחממים ווק על להבה גבוהה. מחממים את שמן הטיגון. מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט עד להתרככות. מוסיפים את השום ומערבבים.
3. מעבירים את האטריות המבושלות לווק, מוסיפים את רוטב הפד-תאי ומקפיצים עד לכיסוי מלא של האטריות.
4. טורפים את הביצים ומוזגים לווק מעט מהבלילה בכל פעם תוך כדי ערבוב.
5. מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומקפיצים. מוסיפים את הסויה, מערבבים ומעבירים לקערת הגשה. מעטרים בבוטנים קצוצים ומגישים עם פלח לימון לטפטוף על המנה.

המתכון באדיבות
חנות אליאס מעדני בשר קהילת דטרוייט 6, העיר העתיקה, רמלה הצג טלפון קופונים לאליאס מעדני בשר