Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > מתכון לפסח: עוגת שוקולד וקינמון

מתכון לפסח: עוגת שוקולד וקינמון

מתכון לפסח: עוגת שוקולד וקינמון

תיאור המתכון

המתכון באדיבות שמרית גולדברג, שפית הבית של קיצ'נאייד אקססוריז.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

להמיס את החמאה, השוקולד, חלב, קקאו, קינמון וחצי כוס סוכר בסיר קטן על להבה נמוכה, עד שמתקבלת תערובת אחידה. כשתערובת התקררה מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.

מוציאים כוס מתערובת השוקולד ומניחים בצד.

את ששת החלבונים מקציפים בתוספת 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלבונים ובתנועות קיפול מאחדים ביניהם.

לבסוף מוסיפים את הקמח התופח ושוב מקפלים בעדינות.

יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית משומנת בקוטר 26.

אופים במשך כחצי שעה (לבדוק בקיסם).

כשהעוגה חמה יוצקים עליה את כוס השוקולד שהוצאנו בהתחלה, מורחים על העוגה ומקשטים עם שבבי קוקוס או שקדים קלויים.


לחם בשר הרצליה אירועים חדש