מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט חצילים מטוגנים במייפל ושמן שומשום

סלט חצילים מטוגנים במייפל ושמן שומשום

סלט חצילים מטוגנים במייפל ושמן שומשום

תיאור המתכון

מתכון של "פרתם- הדרכות ואירועים קולינריים"

מרכיבים

אופן ההכנה


חותכים את החציל לקוביות בגודל 3*3 ס"מ, מקמחים ומטגנים בשמן עמוק, מוצאים ומניחים על נייר סופג. חותכים את הבצל הירוק לחתיכות באורך 2 ס"מ (רק החלק הירוק). מערבבים בקערה את החצילים המטוגנים, הבצל, הנבטים וקוביות האננס. מערבבים בכוס את חומרי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים.
הגשה- משהים לפחות לחצי שעה ומגישים.