קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית
- מתאים ל: 4 מנות מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 קופסאות מטבוחה מרוקאית מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- שמן זית
- לקציצות:
- 1/2 ק"ג דג טחון (רצוי מדג שמן)
- 2 בצלים קצוצים דק
- 6 שיני שום קצוצות
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 כף מלח
- 1 פלפל ירוק חריף, חצוי לאורך, מנוקה מזרעים וקצוץ דק
- 1/2 פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
1. מניחים את כל מרכיבי הקציצות בקערת ערבוב ולשים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בקוטר של כ-8 ס"מ.
2. מניחים בסיר את המטבוחה ומוסיפים מים בכמות של חצי מיכל סלט ריק. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
3. מפזרים כוסברה, מטפטפים שמן זית, מכסים ומבשלים כ-7 דקות, עד שהקציצות מבושלות.