מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

קציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקציצות דגים מבושלות במטבוחה מרוקאית ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מניחים את כל מרכיבי הקציצות בקערת ערבוב ולשים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בקוטר של כ-8 ס"מ.
2. מניחים בסיר את המטבוחה ומוסיפים מים בכמות של חצי מיכל סלט ריק. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
3. מפזרים כוסברה, מטפטפים שמן זית, מכסים ומבשלים כ-7 דקות, עד שהקציצות מבושלות.